> Podopieczni > g > Gardzińska Liliana G/133

Gardzińska Liliana G/133

Zdjęcie przedstawia dziewczynkę uśmiechniętą w foteliku

Miejsce zamieszkania: województwo pomorskie, Tczew
Data urodzenia: 15.02.2017

W lutym 2017 roku przyszła na świat nasza wspaniała córeczka Lilianka. Do 6 miesiąca życia rozwijała się prawidłowo. Po szczepieniu zaczęła jej główka drżeć. Po ustąpieniu drgań znacznie obniżyło jej się napięcie mięśniowe. Przestała trzymać głowę, nastąpił regres w rozwoju psychoruchowym. Córeczka jest rehabilitowana od 8 miesiąca życia. Nadal nie siedzi sama, nie pełza, nie chodzi. Jest dzieckiem wiotkim. Diagnozowana na różne choroby – do dnia dzisiejszego nic nie potwierdzono. Wszystkie wyniki badań są prawidłowe. Lilianka jest wesołą dziewczynką, zawsze uśmiechniętą i bardzo kochaną. Widać, że chciałaby robić to, co jej starsza siostra, jednak uwieziona jest we własnym ciele. Aby walczyć o rozwój Lilianki i lepszą dla niej przyszłość niezbędna jest codzienna rehabilitacja, sprzęt ortopedyczny i rehabilitacyjny. Wymaga to wiele wysiłku, czasu i nakładów finansowych, a my rodzice chcemy uczynić wszystko, co możliwe, aby nasza córeczka w pełni cieszyła się radościami życia. Niestety, bez Państwa pomocy finansowej nie jesteśmy tego osiągnąć i dlatego zwracamy się z prośbą o wsparcie.

Cel szczegółowy: Gardzińska Liliana G/133

W tytule przelewu wpisać należy: Darowizna dla Gardzińska Liliana G/133