> Podopieczni > h > Hołub Wiktoria H/27

Hołub Wiktoria H/27

Miejsce zamieszkania: województwo wielkopolskie, Trzcianka
29.12.2005

Wiktoria w kwietniu 2018 r. miała allogeniczną transplantacje komórek krwiotwórczych od dawcy. Przeszczep szpiku poprzedzała intensywna chemioterapia. Wiktoria po przeszczepie dalej nie może przyjmować standardowych szczepień musi mieć specjalnie dobrane szczepionki które są płatne. Cały czas jest pod opieką poradni specjalistycznych. Transplantacji szpiku kostnego, poradni imunologicznej. Kliniki pediatrii hematologi onkologi w Bydgoszczy. Dodatkowo doszła jeszcze poradnia pulmonologiczna i endokrynolog. Wiktoria ma również dietę wysoko kaloryczną. Wiktoria wymaga dalej opieki i leczenia i musi przestrzegać kilku zasad które towarzyszą jej od kilku lat. Przekazując 1% podatku wesprzyj Wiktorię w jej leczeniu. Nr.KRS Fundacji Złotowianka 0000308316 z dopiskiem cel szczegółowy 1% Wiktoria Hołub H\ 27 Spółdzielczy Bank Ludowy Zakrzewo Darowizna nr konta 25894400030002743020000010 w tytule darowizna na rzecz Wiktorii Hołub H \ 27