> Podopieczni > g > Godlewska Malwina G/188

Godlewska Malwina G/188

Zdjęcie przedstawia dziewczynkę uśmiechniętą na koniu

Miejsce zamieszkania: województwo lubuskie, Gorzów Wielkopolski
05.06.2019

5 czerwca 2019 roku o wiele za wcześnie na świat przyszła nasza kochana Malwinka. W 2 dobie lekarze stoczyli walkę o jej życie, gdyż była niewydolna oddechowo i zaraziła się sepsą oraz gronkowcem. Ku naszej radości ten etap skończył się szczęśliwie. Kontrolne wizyty u specjalistów i szereg wykonanych badań pozwoliły na postawienie diagnozy o opóźnionym rozwoju psychoruchowym, napięciu mięśniowym łydek, głuchoty mieszanej, zaburzeniach sensorycznych, ubytku przegrody międzyprzedsionkowej, Hiperurykemię, oraz o dwóch wodniakach w główce naszej córki. Każdego dnia robimy wszystko, co w naszej mocy, aby usprawnić Malwinkę. Staramy się, aby była pod stałą opieką neurologa, neurologopedy, kardiologa, terapeuty SI oraz rehabilitanta… Malwinka uczęszcza także na Turnusy Rehabilitacyjne i niestety wiąże się to dla nas z ogromnymi kosztami, które przekraczają nasze możliwości.

Wiemy, że z Państwa pomocą będziemy mogli pomóc Naszej Córeczce w Walce o jej sprawność.
Z Państwa wsparciem będziemy mogli zdziałać o wiele więcej dla naszej córeczki, za co już teraz – ogromnie dziękujemy!
Rodzice Malwiny

Cel szczegółowy: Godlewska Malwina G/188